Rólunk

Szenvedélyünk a kávé

AZ EGYEDI STÍLUS, MINDIG A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKBEN REJLIK.

Üzletünk kialakításakor, termékköreink egymás mellé válogatásakor, működtetési műveleteink finomra hangolásakor minden pillanatban ez az elmélet vezérelt bennünket. Szenvedélyes elhivatottság hajtott minket, hogy létrehozzuk az élményvásárlás egy újabb, mindenki számára elérhető lehetőségét, egy olyan üzletet, amit nem lehet semmi mással összetéveszteni.Fedezd fel Kaposváron a mediterrán stíluspéldák alapján felépített mokkát, kóstold meg a francia és belga látványpékség termékeinket, válogass páratlan csomagolt kávéválasztékunkból, a közkedvelt családi kávéktól a ritka különlegességekig. Szeretnénk lenyűgözni desszert és édesség választékunkkal, és bebizonyítani Neked, hogy a világ legnagyobb francia borászatának termékei igenis elérhető áron megvásárolhatóak.Kérünk, higgyél bennünk, amikor bécsi pörkölésű kávéból készítjük el kedvenc tej alapú kávédat, érezd az igazi krém kávé ízeket, vagy válaszd rövid kávéinkat egy igazán remek olasz pörkölésű klasszikussal. Engedj a csábításnak és kóstold meg a francia cukrász süteményeinket, de ha óvatos vagy a kalóriákkal, többféle cukormentes, gluténmentes csomagolt édesség közül tudsz válogatni.

"Éltető elem

A víz az élethez szükséges legfontosabb elem, amit az bizonyít legjobban, hogy ha nincs víz, akkor nem tudsz kávét főzni."

                               ***

Egy magazinban olvastam azt a tippet, hogy a megmaradt kávéból érdemes jégkockát csinálni. Most egy kicsit össze vagyok                                                                                                     zavarodva. Mi az a "megmaradt kávé"? 

Ismerd meg csapatunkat

Kávézónk remek csapata olyan emberekből áll, akiknek szenvedélyük a jó kávé.


Tulajdonos / Menedzser

E-mail: westexkft@t-online.hu

Krisztina

Üzletvezető

E-mail: westexkft@t-online.hu

mokka kávézó
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!